Wij bieden jou

Op elk duurzaamheidsvraagstuk een slim antwoord

De Ecolutie vormt een dynamisch realisatieplatform, bestaande uit vier complementaire bedrijven: De Groene Jongens, AG NOVA Architecten, Heilijgers en Lomans totaalinstallateur. Een bewezen, succesvolle samenwerking. Door krachten te bundelen hoeven we niet telkens het samenwerkingswiel opnieuw uit te vinden. Energie wordt gestoken in het scheppen van duurzame, circulaire en gezonde woningen, gebouwen en leefomgevingen.  

De drijvende kracht achter duurzaamheid in de vastgoedsector

De kracht van De Ecolutie ligt in de complementaire expertise en gedeelde visie op het realiseren van duurzaam vastgoed. Ons werk gaat verder dan kennisdeling via inspirerende bijeenkomsten waarin steeds nieuwe duurzaamheidsthemas centraal staan; wij staan met onze voeten in de klei, we realiseren wat we adviseren. De Ecolutie zet zich in voor de ontwikkeling en realisatie van nieuwbouwprojecten en de verduurzaming van bestaande gebouwen en woningen. Het Ecolutie-team vormt samen de drijvende kracht achter duurzaamheid in de complete vastgoedsector. Vastgoed met een toekomst! 

Sneller en beter dan de wetgeving voorschrijft

De Ecolutie zet de standaard voor duurzaam vastgoed op hoog niveau, en dat doen we sneller en beter dan de wetgeving voorschrijft. Ons goed op elkaar ingespeelde team bezit alle benodigde expertise om voor ieder duurzaamheidsvraagstuk één perfecte oplossing te creëren, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. We sluiten de cirkel van duurzaamheid zoals het bedoeld is. De Ecolutie innoveert, inspireert, kijkt vooruit en handelt! Onze gemeenschappelijke projecten vormen het bewijs.

Een bewezen succesvolle werkwijze en samenwerking

Dankzij een gestructureerde, allesomvattende aanpak zijn er geen ‘blinde vlekken’ en biedt De Ecolutie complete oplossingen. We starten elke opgave met een analyse voor het bereiken van de optimale balans tussen energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. In onze variantenstudie wegen we investeringen, operationele kosten, milieu-impact, energieverbruik, wooncomfort en esthetiek zorgvuldig af. Het is een complexe puzzel waarin alles met elkaar verbonden is. Een oplossing die bijvoorbeeld de energieprestaties verbetert door het gebruik van zonnepanelen, wordt afgewogen tegen de milieu-impact van de productie van die panelen. Wij zijn ervaren om deze uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te vinden!

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?

Neem dan gerust contact op en dan helpen wij je verder