Waar kunnen wij je mee helpen?

Verduurzaming, renovatie en nieuwbouw

De Ecolutie verduurzaamt bedrijfshuisvesting en is ervaren in renovatie- en nieuwbouwopgaven van woningen en appartementen. Daarbij heeft het team de expertise in huis om seniorenwoningen en zorgwoningen te ontwerpen en te realiseren. Drie vastgoedmarkten die samen bijna de gehele keten vertegenwoordigen. 

Voor woningbeleggers, zorgaanbieders, woningcorporaties en bedrijven

Als verbindings- en kennisplatform wil De Ecolutie woningbeleggers, zorgaanbieders, woningcorporaties, ontwikkelaars en bedrijven ook inspireren. We delen kennis en duurzaam nieuws via social media, de website, nieuwsbrieven en evenementen. Blijf op de hoogte en meld je aan.

Met GPR en BCI verbanden leggen

We maken gebruik van BCI Gebouw en GPR Gebouw. BCI Gebouw is het meetinstrument waarmee iedereen de circulaire potentie van zijn vastgoedobject kan bepalen. GPR Gebouw is een door de overheid erkend meetinstrument om de duurzaamheid van gebouwen te meten en te evalueren. Hiermee kunnen we de prestaties van gebouwen beoordelen op vijf belangrijke thema’s: energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Hogere scores op deze GPR-thema’s benadrukken een betere balans tussen milieu, mens en winst (Planet, People, Profit).

Met totaaloplossingen sluit De Ecolutie de duurzame cirkel

Door BCI Gebouw en GPR Gebouw te omarmen bereiken we topkwaliteit met minimale milieu-impact. De Ecolutie-visie gaat verder dan kosten en kwaliteit. We verbeteren wooncomfort, creëren aantrekkelijke leefomgevingen en verhogen vastgoedwaarde. Kortom, De Ecolutie sluit de duurzame cirkel.

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?

Neem dan gerust contact op en dan helpen wij je verder