Over ons

Dankzij een gestructureerde, allesomvattende aanpak zijn er geen ‘blinde vlekken’ en biedt De Ecolutie complete oplossingen. We starten elke opgave met een analyse voor het bereiken van de optimale balans tussen energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde.

De Groene Jongens

De Groene Jongens staat voor het oplossen van duurzaamheidsvraagstukken in de gebouwde omgeving. Wij zien duurzaamheid als een integraal vraagstuk, omdat echt duurzame gebouwen niet alleen energieneutraal of gasloos zijn, maar ook circulair, gezond en toekomstbestendig. Met ons multidisciplinaire team en onze gespecialiseerde kennis bouwen we aan een CO2-neutrale omgeving en zorgen wij dat planet, people en profit in balans komen te staan. Zo verwachten wij de adviseur van de circulaire omgeving van morgen te worden en zo bouwen wij samen aan een circulaire leefomgeving.
website degroenejongens.nl

AG NOVA Architecten

Wij geven vorm aan plekken die bijdragen aan positief samenleven. Vorm geven aan samen leven. Voor ons betekent dit ontwerpen vanuit verbinding: tussen mensen, ruimtes en ambities. We vinden oplossingen waarbij we meerwaarde creëren door het koppelen van kansen. Het resultaat? Krachtige concepten verankerd in duurzame architectuur met tijdloze kwaliteit. Het team van AG NOVA bestaat uit conceptgenerators, ontwerpende architecten, bouwkundigen, BIM-modelleurs en jonge creatievelingen. Voor iedere opdracht een team op maat.
website agnova.eu

Heilijgers logo

Heilijgers

In een wereld waarin onze ruimte, grondstoffen en energie schaarser worden, bewandelen wij nieuwe wegen. Met creatieve woonconcepten, betaalbare, duurzame en vooral verrassende huisvesting hebben wij alle antwoorden in huis: samenwerkend en betrokken, creatief en inspirerend, gedreven en ambitieus, vakmanschap en visie. Wij inspireren met innovatieve oplossingen. Op basis van leervermogen, kennis en cost leadership. Met slimme en anticiperende huisvestingsoplossingen voor wonen én werken. Onze labels projectontwikkeling, bouw, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer werken hierbij optimaal samen. Nieuwe inzichten implementeren we direct.
website heilijgers.nl

Lomans

Precies het juiste klimaat, waar warmte en positieve energie van uitstraalt. Dat je direct voelt: híer ben ik op mijn plek. In de wereld van installatietechniek wil Lomans zo’n plek zijn en zulke omgevingen mogelijk maken. Daarom werken wij met hart voor mensen en passie voor ons vak, samen aan de leefomgevingen van vandaag en een aangenaam klimaat voor morgen. Professioneel én prettig; goed, voor elkaar. En dat voel je. Al ruim 100 jaar.
website lomans.nl

Toch niet kunnen vinden wat je zocht?

Neem dan gerust contact op en dan helpen wij je verder