De Ecolutie

Het Manifest

Het accepteren van nieuwe ideeën, daagt ons uit de oude te vergeten. Forse CO2-footprints of zinloze bergen afval? De EcolutieSamenstel van ecologie, economie, technologie en evolutie. Doel is om deze bij de ontwikkeling van vastgoed zodanig met elkaar in balans te brengen, dat er geen lasten worden doorgeschoven in tijd of in plaats. buigt lineair om in circulairToekomstbestendig bouwproces met een zo laag mogelijke CO2-hypotheek, die tijdens het gebruik weer kan worden afgelost. Ook wordt de restwaarde van grondstoffen aan het einde van de gebruiksduur gemaximaliseerd door documentatie, demontage en hergebruik.. Een transformatie met focus op het maximaliseren van de restwaarde van grondstoffen. Een materialenpaspoortDeze toont welke materialen er bij de bouw zijn gebruikt en hoe ze zijn verwerkt. Dat maakt het hergebruiken en terugwinnen van materialen bij de sloop of demontage eenvoudiger en geeft vastgoed meer waarde. en hergebruik zullen de waardeketen sluiten.

Al bij het ontwerpen van gebouwen of bij de revitalisering staan we stil bij hun ontmanteling. Ecologie, economie en technologie ontmoeten elkaar in Smart BuildingsDoordat installaties voor verwarming, data, brandveiligheid, inbraakpreventie, verlichting, luchtbehandeling of klimaatbeheersing met elkaar communiceren ontstaat een slimmer, rendabeler en comfortabeler gebouw., die door hun engineering en inrichting het beste uit mensen halen. Terwijl duurzame energie en slimme installaties as a serviceManier van denken waarin het gebruik telt en niet het bezit (Thomas Rau). Hierin worden producten, zoals licht of liftinstallaties, op basis van een prestatieabonnement afgenomen en zijn alle inherente product- en energiekosten voor de leverancier. De gedachte is dat dit duurzamere producten oplevert en de afvalberg vermindert. de weg naar nieuwe circulaire verdienmodellen en exploitaties banen.

Samen delen, betekent samen winnen. De Ecolutie is een realisatieplatformNaast de kennis beschikt De Ecolutie vooral over de capaciteit om vastgoed met toekomst te realiseren. Architectonisch, installatietechnisch, bouwtechnisch en met een energieke visie op de toekomst. voor circulaire, energieneutrale en gezonde huisvestingAlles draait om CO2-positieve gebouwen waarin de gebruiker centraal staat. Een gezond, comfortabel en geavanceerd gebouw, dat het beste uit de gebruikers naar boven haalt. Een lager ziekteverzuim en betere arbeidsproductiviteit lonen daarbij ook voor de onderneming als geheel (WELL-certificering).. De best denkbare adviseurs, ontwikkelaars, bouwers én installateurs bundelen hierin hun krachten. Voor wie verder kijkt en vooruit wil.

De Ecolutie. Voor vastgoed met toekomst.