Lagerhuisdebat: Een Tijdreis naar 2050

Stap in de tijdmachine en reis met ons mee naar het jaar 2050, waar we de zorg in Nederland vanuit een nieuw perspectief bezien.

Uitnodiging woensdag 20 maart

Vanuit de toekomst kijken we terug naar 2024. Voor welke uitdagingen stonden we, welke urgentie voelden we, welke keuzes hebben we gemaakt en hoe is dat uitgepakt? Zes thema’s staan centraal en we nodigen je uit om actief deel te nemen aan het Lagerhuisdebat.

De bijeenkomst biedt een unieke kans om de toekomst van de ouderenhuisvesting te verkennen, geleerd vanuit onze eigen geschiedenis. Zijn we bereid gebleken om als sociaal netwerk in gemixte woonvormen voor elkaar te zorgen? Of hebben we op tijd de capaciteit van intramurale zorg vergroot? En waar bleken de innovaties nu vandaan te komen?

Meld je aan voor een middag vol inzichten, innovatieve ideeën, en waardevolle netwerkmogelijkheden. Samen werpen we een blik op de uitdagingen van onze tijd en de opgave die voor ons ligt in de toekomst van de ouderenhuisvesting in Nederland.

Genodigden voor deze bijeenkomst zijn actief in de wereld van zorg, woningcorporaties, vastgoedbeleggen en advies.

Geef aan of je van deze uitnodiging gebruik maakt via een reactie aan info@de-ecolutie.nl met vermelding van het aantal personen.

Je ontvangt van ons via de mail een bevestiging van de aanmelding.

Wij verheugen ons op je komst!

Programma  nieuwe datum volgt
15.00 – 15.30 uur – inloop
15.30 – 17.00 uur – inspiratie en debat
17.00 – 18.00 uur – netwerken

Locatie: Wagenwerkplaats Amersfoort

Relevanten artikelen